Hirdetés

Újabb remek játékot szerezhetsz meg ingyen az Epic Games Store-ban, de nem árt sietned

|

Még nincs vége az ünnepi szezonnak, sem az EGS ehhez kapcsolódó ajándékosztásának.

Hirdetés

Villámgyorsan telnek a napok, s bár ennek az ellenkezőjét szeretnénk inkább, úgy érezzük, némileg fel is gyorsult az idő múlása köszönhetően annak, hogy mindig kíváncsian várjuk, milyen ajándékot dob be legközelebb az Epic Games Store. Valószínűleg nem tévedünk nagyot, ha azt feltételezzük, hogy a január 10-éig ünnepi vásárt tartó piactér látogatói közül mostanság a legtöbben az ingyenesen behúzható játékokért keresik fel az oldalt, és nem azért, mert olcsóbban csaphatnak le számos alkotásra, amihez további kedvezményt biztosító kupont is felhasználhatnak.

Ami a zsákmányt illeti, volt már a kiosztott játékok újabb indie, régebbi indie, újabb AAA, régebbi AAA, valamint next-genesített AA kategóriás cím is, az ajándékot rejtő csomagolópapír mintázata pedig az elmúlt évekkel ellentétben nem ad sok támpontot, így aztán tényleg minden alkalommal meglepődünk. Aztán hogy ehhez öröm vagy csalódottság párosul, azt embere válogatja.

Hirdetés

Ez alkalommal a máskor 4630 forintért kínált Cat Quest, egy bűbájos akció-RPG gyarapítja a gyűjteményünket, amely még 2017-ben jelent meg. A megszerzése pofonegyszerű, mindössze rá kell kattintanotok a játék linkjére, majd a bejelentkezést követően megnyomnotok a GET gombot, hogy hozzáadjátok EGS-fiókotokhoz.

Ne feledjétek, hogy az elmúlt napokhoz hasonlóan most is csak 24 órátok van erre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)