Hirdetés

Ütős ingyen játékkal indult az Epic Games Store óriási leárazása

|

Több mint 1600 játékot szerezhetünk meg kedvezményesen az Epic Games Store Mega Sale során.

Hirdetés

Minden, kicsit is gyakorlott gamer tudja, hogy a játékok többségét elég a megjelenés után 1-2 hónappal megvásárolni, nem kell mindenre azonnal rávetődni és teljes árat fizetni az újdonságokért. Aki türelemmel várt egy nagyobb leárazásra, most nézzen rá a kiszemeltjeinek listájára, és vesse össze az Epic Games Store Mega Sale kínálatával - könnyen lehet, hogy lesz egyezés.

A promóció ma indult és egészen június 16-áig tart, 1600 több mint játékot és kiegészítőt lehet a szokásosnál olcsóbban megvásárolni. A Tiny Tina's Wonderlands, a Sifu és a Ghostwire: Tokyo például máris kedvezményesek, pedig viszonylag frissek.

Hirdetés

A kedvezményeken túl mindenkinek jár végtelen mennyiségű, 15 eurós (a Store átszámításával nézve kb. 5500 forintos) költés felett felhasználható 25%-os kupon, amit csak és kizárólag játékokra lehet beváltani, DLC-kre nem. Amint beváltunk egyet, aktiválódik a következő, úgyhogy nem kell mindent egyszerre a kosárba tenni.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Ezen felül pedig minden héten jár egy meglepetés ajándék játék, ahogy általában is. Kezdésnek a Borderlands 3-at kapjuk meg, és nem tudjuk, mi fogja követni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)