Hirdetés

Ütősre sikerült az Xbox Free Play Days hétvégi felhozatala

|

Két játékot ismét ingyen próbálhatnak ki az Xbox tulajdonosok. Két nap áll a rendelkezésükre, hogy eldöntsék magukban, érdemes-e bármelyiket megvenniük.

Hirdetés

A Microsoft szereti elfeledtetni velünk a külvilág kezelhetetlen problémáit azzal, hogy minden hétvégén ingyenesen elérhetővé tesz pár kiváló játékot. Az Xbox Free Play Days alkalmakon mindenki részt vehet, akinek van Xbox Live Gold előfizetése és élvezheti annak előnyeit. Ez azt jelenti, hogy következő napokban ingyen nyomhatjuk az Injustice 2-t és a NASCAR Heat 5-öt.

Hirdetés

Ha még nem játszottatok az Injustice 2-vel, akkor egyrészt hivatalosan is szeretnénk bekérni a DC rajongói jelvényeiteket, másrészt éppen itt lesz az ideje, hogy ezt pótoljátok. A játékban kedvenc szuperhőseitekkel nyomulhattok, és ha a többjátékos része nem is a ti terepetek, akkor is találtok benne bőven elég tennivalót a multiverzumon átívelő küldetéseknek köszönhetően. Ha megtetszik a játék és szeretnétek a hétvége után is folytatni azt, akkor az alapkiadást 6000 forintért beszerezhetitek.

A NASCAR Heat 5 tökéletes lesz a nyári versenyek szerelmeseinek. A kormány mögül kitekintve a hőség is elviselhetőbbnek tűnik, és ha ráéreztek a féktelen száguldás ízére, akkor a játék alap kiadását 13 000 forintért húzhatjátok be a hétvégén.

Mindkét játékot hétfőig ingyen nyomhatjátok, érdemes lesz rájuk nézni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)