Hirdetés

Vadászd le az Epic Games Store e heti ingyen játékát!

|

Még egy free-to-play játékhoz járó extrára is lecsaphatsz.

Hirdetés

Bizonyára sokféle FPS-sel játszottatok már életetek során, de a vadászós játékokhoz egészen másképp kell hozzáállni. Nem segít a Far Cry-okban méhészborzok lemészárlásával szerzett tapasztalat, sem a Horizon Zero Dawnba ölt órák - a vadon élő állatok elejtésénél megfelelő fegyverrel kell olyan pontot eltalálni, hogy az áldozat a lehető legkevesebbet szenvedjen.

Hogy mennyire nem könnyű ez a feladat, azt az Epic Games Store e heti ajándéka is megmutatja. A következő néhány napban a theHunter: Call of the Wildot húzhatjuk be, egy hangulatos, valósághű vadászszimulátort, amiben akár barátainkkal együtt is utazhatunk a zsákmányra. Tanulmányoznunk kell az állatokat és a környezeteket, mert nem lesz könnyű dolgunk, ha nem akarunk üres kézzel hazatérni.

Hirdetés

A hét másik ajándéka az Idle Champions of the Forgotten Realms egyik csomagja, a Wulfgar's Legends of Renown Pack, ami minden, a játékot letöltő és elindító játékos ingyen megkap legkésőbb június 29-éig.

Az e heti ajándékokat a linkeken találjátok, a GET gomb után kell a Place Orderre nyomni, de csak bejelentkezést követően lesz ez ennyire egyszerű.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)