Hirdetés

Vagy azonnal megnyer, vagy instant eltaszít az Epic Games Store e heti játékának látványvilága

|

Élő, mutálódó fegyverek segítenek nekünk legyűrni a kihívásokat.

Hirdetés

Az egyediséget semmiképp nem lehet elvitatni az Epic Games Store e heti ingyen játékától, a GRIME-tól - van néhány cím, amiben a fegyvereink élőlények, de nem ezek töltik meg a kamrát.

A Clover Bite alkotásában mutálódó fegyverek segítségével kell mindenféle borzalmakat legyűrnünk, miközben mindenféle szürreális helyszíneket járunk be barlangoktól a sivatagokig, fura, túlvilági lényekkel találkozunk. A harc során a támadások hárításának is nagy szerep jut, a legyőzött ellenfelek beszippantásával pedig erősebbé válhatunk.

Hirdetés

Magas pontszámokat kapott a kritikusoktól, úgyhogy érdemes neki adni egy esélyt. A bezsebelés folyamata a szokásos, a fenti linken keresztül eljuthattok a játék adatlapjára, ahol bejelentkezést követően a GET gombra kell bökni, aztán a Place Order lehetőséget választani alul. Megtehetitek ezt PC-ről és mobilról egyaránt, bár a GRIME csak Windowson fog elindulni.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)