Hirdetés

Változik az Epic Games Store jövőheti ingyenes játéka

|

A korábban bejelentett hidegháborús stratégia helyett inkább szörnyekkel teli dungeonok létrehozásával tölthetjük majd el az időnket.

Hirdetés

Ha egy-egy cím behúzásakor megnézitek, hogy mire számíthattok a jövőheti kínálatban, akkor ezúttal a Wargame: Red Dragont láthattátok, mint hamarosan megjelenő ingyenes címet. Az Epic Games Store azonban a Twitteren jelentette be, hogy mégsem ezzel a játékkal készülnek.

Azok se dőljenek a kardjukba, akik már nagyon várták a hidegháborús stratégiát, ugyanis a stúdió szerint csak elcsúsztatták a megjelenést, de valamikor ez is szerepel majd az ingyenes játékok között.

Hirdetés

Persze ez nem azt jelenti, hogy ezen a héten nem jár a betevő ingyenes kaland, hiszen a Dungeons 3-at adhatjuk majd hozzá teljesen bérmentve a könyvtárunkhoz.

Ez szintén igénybe veszi majd a stratégiai énünket, hiszen a nagy sikerű Dungeon Keeperhez hasonlóan itt is az lesz a feladatunk, hogy a földalatti tárnákban gyarapodó gonosz útját egyengessük, és a sötétség seregeivel elpáholjuk a gyenge hősivadékokat.

Ha esetleg még nem tettétek, akkor mindenképp húzzátok be a jelenleg is ingyenes játékokat, a  tavalyi év fontos horrorját, a Blair Witchet, valamint a Ghostbusterst.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)