Hirdetés

Versenyzés, kémkedés, és fantasy kaland várja az Xbox játékosokat ingyen ezen a hétvégén

|

Ha még nincs tervetek a hétvégére, akkor lessetek rá a Microsoft ajánlataira.

Hirdetés

Ahogy minden hétvégén, úgy most is az Xbox csapat ingyen elérhetővé tett egy maréknyi játékot. Az Xbox Game Pass Core és Xbox Game Pass Ultimate előfizetők extra költség nélkül tölthetik le és próbálhatják ki a kosárban várakozó címeket, melyek ezúttal az F1 23, a Deceive Inc. és a Stray Blade. Mindhárom cím letölthető már, és ingyenesen pörgethető a hétfő reggeli órákig. Persze az ingyenes időszakkal akciók is járnak.

Az Xbox Free Play Days lejárta után az ingyenes játékok ismét lakat alá kerülnek, és csak akkor folytathatjuk őket, ha megvásároljuk hozzájuk a korlátlan hozzáférést.

Hirdetés

Ezt szerencsére akciós tehetjük most meg, így ha valakinek megtetszik az egyik vagy akár mindhárom játék, annak most lesz érdemes lecsapnia rájuk.

Ha nem sikerülni beszerezni egyiket sem a hármasból, azért a hétvégén elért eredményeitek és mentéseitek megmaradnak, így ha később akarnátok folytatni őket, akkor arra is meg lesz a lehetőségetek.

Tesztek egy próbát valamelyik címmel?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)