Hirdetés

Viccnek indult, játék lett belőle, és most ingyen megszerezheted

|

Az átmenetileg ingyenes Behold the Kickmen azoknak is kellemes percet okozhat, akik szívből gyűlölik a focit.

Hirdetés

Más videojátékos piacterekhez hasonlóan a Fanatical is beizzította saját téli vásárát abban bízva, hogy az ünnepekhez közeledvén sokan úgy döntenek, hogy játékkal lepik meg szeretteiket vagy önmagukat. És hogy biztosra menjen, egy ajándékot is kilógatott csaliként az orrunk elé, aminek megszerzéséért cserébe igazán keveset vár el tőlünk.

Mindössze fel kell iratkoznunk a Fanatical hírlevelére, valamint összekötnünk a Steam-fiókunkat a bolttal, és máris jogosulttá válunk a jutalomra, ami nem más, mint a 2017-ben megjelent Behold the Kickmen.

Hirdetés

Alkotója szerint a szóban forgó játék egy viccnek köszönhetően szökkent szárba, és humorral (még sztorimód is van) ellensúlyozza, hogy valójában nincs túl sok köze a labdarúgás írott és íratlan szabályaihoz.

A promóciós időszak december 21-ig tart, a Fanatical bónuszként különféle kuponokat is hozzácsap, amelyeket felhasználva 3 százalék lejön a játékok, 5 százalék a játékcsomagok, valamint 10 százalék az edukációs és egyéb szoftvercsomagok árából.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)