Hirdetés

Az XCOM 2 most majdnem egy hétig ingyen játszható PC-n

|

Az XCOM 2 magával ragadó játékmenete biztosan segíteni fog abban, hogy egy időre félretedd a világ problémáit. Egy ideig most ingyen teheted ezt.

Hirdetés

A 2K Games bejelentette, hogy az XCOM 2 most ingyenesen játszható a Steamen keresztül. Ha felkeresed a játék aloldalát, akkor már töltheted is, és pörgetheted egészen április 30-ig. Ha addig beleszeretsz a stratégiai mókába, akkor azt nyomott áron beszerezheted, és ott folytathatod, ahol a tesztkörben abbahagytad.

Hirdetés

Ha olvastátok már az XCOM 2 tesztünket annak idején, akkor tudjátok, hogy egy nagyon jól sikerült folytatása lett az XCOM: Enemy Unknown című 2012-es, díjnyertes stratégiai címnek. A célod, hogy a lehetetlennel dacolva újjáépítsd az XCOM szervezetet, és kiépítsd a nemzetközi ellenállást a földönkívüli megszállókkal szemben.

Az XCOM 2 2016. február 5-én jelent meg PC-re, azóta pedig már PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is befutott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)