Hirdetés

Zsákold be ingyen az egyik legjobb Warhammer játékot!

|

Ha elég gyors vagy, akkor most teljesen ingyenesen a tiéd lehet a Warhammer: Vermintide 2. Mutatjuk, mit kell tenned érte!

Hirdetés

Megszokhattuk, hogy az Epic Games Store minden héten új ingyenes játékokkal akarja magához csábítani a népet, olykor azonban úgy is megszerezhettek egy-egy remek címet ingyen, hogy még csak az EGS közelébe sem kell mennetek. Ez az ajánlat pedig pontosan ilyen.

Már az első Warhammer: Vermintide-játékot is nagyon szerettük, a folytatás viszont minden szempontból még jobb lett. Most ezt, vagyis a 2018-ban megjelent Warhammer: Vermintide 2-t szerezhetitek meg PC-re ingyenesen. Ehhez gyakorlatilag nem is kell mást tennetek, mint ellátogatni a játék Steam-oldalára.

Hirdetés

A Warhammer: Vermintide 2 egészen pontosan a mai naptól november 7-ig lesz ingyenes, de természetesen ha hozzáadtátok a fiókotokhoz, később is a tiétek marad.

Hamarosan egyébként megérkezik a "Tide" széria "harmadik" inkarnációja, a Warhammer 40,000: Darktide, ezzel együtt pedig immár 7. születésnapját ünnepelheti a sorozat. Ennek örömére vált most ingyenessé a Vermintide 2, de ez még messze nem minden.

November 8-án ugyanis érkezik a játékhoz egy új küldetés, ennek kapcsán alább nézhettek meg egy friss kedvcsinálót.

A Steamen egyébként most minden Warhammer: Vermintide 2 DLC 50%-os kedvezménnyel vásárolható meg, és a kozmetikai cuccok is kedvezményes árakat kaptak.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)