Age of Empires III: The WarChiefs

Age of Empires III: The WarChiefs kép

A sorozat harmadik részének első kiegészítője, melyben a három ősi amerikai kultúra is teret nyert, a játékos feladata pedig birodalmának kiterjesztése, majd az egész környező területek irányítása. Az Age of Empires III: The War Chiefsben rengeteg új játékelem kapott helyet, így például az új civilizációk, új kampány, eddig nem látott pályák és egységek. Emmellett a már meglévő kultúrák is kiegészültek egy-két érdekes újítással.


Age of Empires III: WarChiefs GOLD

Hír | 2006.09.19 21:54

A Microsoft bejelentette, hogy befejeződtek az Age of Empires III: WarChiefs című stratégiai kiegészítő munkálatai.

Age 3: War Chief előzetes

Hír | 2006.07.28 11:06

Hamarosan megjelenik ay Age of Empires kiegészítése, de addigis úgy gondoltuk összeszedjük a rendelkezésre álló infókat. Sok érdekes újdonság lesz benne, és még az sem kizárt, hogy leveri majd a kiegészítések királyát, a Warcraft III: Frozen Throne-t!

Ezek a vezérek viszont nem európaiak, hanem őslakos amerikaiak, avagy indiánok. A három új népből kettőt már ismerünk: Irkoéz és Sziú. Remélem harmadikként az Apacsok vonulnak fel, akiknek majd Winnetou lesz a vezére és jól leöli a medvéket egy szál késsel, meg találkozik Old Shatterhand-del és megmentik az egész vadnyugatot.
Erre tessék »

AOE3: The WarChiefs

Hír | 2006.07.28 10:21

Méltán nevezhetjük a W3: Frozen Thronet minden idők legjobb kiegészítő lemezének. Nagyon magasra rakta a virtuális "RTS kiegészítő-lemez" mércét. Most egy újabb ugró akadt, aki szeretné feljebb állítani a magassági fokot, és ki tudja, talán sikerül is neki?

[KéPZ] AOE3: War Chiefs

Hír | 2006.05.10 03:18

Úgy fest, hogy a PC-s játékvilágot elég erősen meghatározzák az FPS-sek és a valós idejű stratégiák. Ezúttal ez idóbbi kategória egy jeles képviselőjéből, az Age of Empires 3 kiegészítéséből futott be egy raklapnyi kép. Igazi grafikai újdonság nincs, de a sorozat szerelmeseinek úgy hiszem elengedhetetlen. Néhány kép alant, többiek a "tovább" gomb mögött:

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)