Age of Pirates: Caribbean Tales

Age of Pirates: Caribbean Tales kép

Egy újabb kalóz szimulátorral van dolgunk az Age of Pirates személyében. A STORM névre keresztelt engine-t használó program megjelenítésben gyönyörű lesz, a víz állítólag páratlanul szép. 16 sziget és hatalmas, már-már végtelen óceán lesz a bejárható terület. 16 hajótípussal indulhatunk harcba, melyek élére kapitányokat bérelhetünk, ezzel is növelve skilljeinket. A csata közben az ellenséges hajó fedélzetére kerülve megküzdünk a legénységgel, majd győzelmünk után eladhatjuk őket a rabszolgapiacon is, de magunk mellé csábithatjuk őket, ha úgy tartja kedvünk. Az MI állitólag nagyon jó lesz, hajók, kolóniák élik a saját életüket, kereskednek, harcolnak. Nagy felfedezésekre számíthatunk, az biztos.


[MOVIE] Age of Pirates: Caribbean Tales

Hír | 2006.05.10 21:59

Á igen, megjött az igazi kalóz kaland. Az előbbivel ellentétben itt már a Karib térség tengereinek uralma a cél nem rossz kinézetű környezetben. Az érdeklődök alant meg is nézhetik miről van szó pontosan.

[MOVIE] Age of Pirates: Captain Blood

Hír | 2006.05.10 21:53

Szárazföldi kalandok egy tengeri patkánynak, különböző fegyverek: pisztoly, kés, valamint rengeteg ellenfél. Mi kellhet még? Talán valami szemléltető anyag. Nosza tölteni a legújabb trailert.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)