Blood Bowl 2

Blood Bowl 2 kép

Folytatódik a véres foci. A Blood Bowl 2 a népszerű Warhammer világban játszódó sport-stratégiai táblás szerepjáték digitális változatának a második része. A Blood Bowl 2-ben is az amerikai foci "Warhammeresített" változatát játszhatjuk és ebben a részben új grafikai motort kapunk, szebb modellekkel és animációkkal találkozhatunk és persze az AI is sokkal fejlettebb. A folytatásban egy kampány módot is kapunk, ahol egy stadiont vagy csapatot menedzselhetünk. Persze a régi játékmódok és megszokott fajok is visszatérnek, így igen sok módon verhetjük szét ellenfeleinket, miközben a labdát próbáljuk megszerezni.

Elolvasom a tesztet

Blood Bowl 2 - megérkezett a Legendary Edition

Hír | 2017.09.06 19:40

A Cyanide nem mindennapi sportjátékának eddigi legteljesebb kiadását zsákolhatjuk be.

Blood Bowl 2 - jövőre új fajok jönnek

Hír | 2015.12.23 22:05

Jövőre újabb játszható fajokkal zúzhatjuk majd le egymást a Cyanide nem mindennapi sportjátékában, a Blood Bowl 2-ben.

Blood Bowl 2 teszt - a vérfoci még mindig brutális

Teszt | 2015.11.17 20:34

Folytatódik az amerikai foci és a Warhammer univerzum egyesítése egy véres, de piszkosul szórakoztató sport keretén belül, a Blood Bowl 2 képében.

Blood Bowl 2 - sör, foci, és hatalmas pofonok a launch trailerben (videó)

Hír | 2015.09.22 13:13

Ha esetleg még lenne olyan Warhammer fantasy-rajongó, aki valahogy nem értesült a Blood Bowl 2 megjelenéséről, az egy utolsó trailerben megnézheti, milyen véres látványosságok várnak rá a nem mindennapi sportjátékban.

Blood Bowl 2 - két vérszomjas csapat harcol az új előzetesben

Hír | 2015.09.01 15:20

Nyakunkon a Blood Bowl 2 megjelenése, a várakozást pedig egy remek gameplay trailer hivatott enyhíteni. Megnézhetitek hogyan feszülnek egymásnak a Törpök és a Skavenek ebben a véres sportágban.

Blood Bowl 2 megjelenés - dátummal jött az új trailer

Hír | 2015.06.11 21:11

Megtudtuk, hogy mennyi ideig kell még várnunk a vérgőzös focimeccsekre, valamint betekintést nyerhetünk a kampányba is.

Blood Bowl 2 - konzolokra is jön

Hír | 2014.12.04 17:19

A Warhammer-világ sportját szimuláló játék folytatása nemcsak PC-n, hanem a Microsoft és a Sony újgenerációs konzoljain is tiszteletét teszi.

Blood Bowl 2 - folytatódik a véres kupa

Hír | 2014.04.15 19:00

A Blood Bowl folytatódik egy továbbra is brutális szezonnal, amelyről egy trailert is kaptunk. Az orkok és az emberek vetélkedője sosem nézett ki ilyen jól.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)