Borderlands

Borderlands kép

A Brothers in Arms szériáról elhíresült Gearbox legújabb játékában a Borderlands-ban a Mel Gibson főszereplésével készült Mad Max filmek atmoszféráját varázsolja monitorainkra. Egy idegen és veszélyes fenevadakkal teli világban autós és motoros bandák küzdenek egymás ellen. A kooperatív játékra kihegyezett alkotásban megfelelő arányban keverednek az autós és FPS elemek, ráadásul az egészet megkoronázza egy kis szerepjátékos mellékíz. Nyomasztó légkör, parázs tűzharcok, féktelen száguldás, NPC-k lakta városok, táborok, s több ezer változatos, apró alkatrészekre szedhető fegyver. Mi kell még? Hát a Borderlands!


Borderlands előzetes

Hír | 2007.07.16 17:21

Egy távoli bolygó Mad Max-szerű világában játszódó FPS, Diablóból átemelt RPG-elemekkel, négy játékosra optimalizált kooperatív játékmenettel, a Gearbox csapatától. Igyunk előre a medve bőrére!

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)