Broken Sword: The Angel of Death

Broken Sword: The Angel of Death kép

George Stobbart bőréba bújva szerelembe esünk a gyönyörű Anna Mariába, aki különös körülmények között tűnik el. Ránk vár a feladat, hogy megtaláljuk a szépséget és kiderítsük, hogy vajon ki és miért rabolta el. A Broken Sword újabb része ismét 3D-s környezetet és hihetetlen kalandokat hoz el nekünk.


[MOVIE] Broken Sword: The Angel of Death

Hír | 2006.08.16 23:56

A múltkori franciázós videó után itt a Broken Sword: The Angel of Death című kalandjáték-folytatás újabb trailere. Revolution Software fejlesztésében álló alkotás a sorozat negyedik darabja,, a nagyfelbontású videó pedig a fő karaktereket mutatja be két és fél percben, Charles Cecil kommentárjával.

[KéPZ] Broken Sword 4

Hír | 2006.08.01 15:06

Szintén sikerült néhány új képet szerezni a Broken Sword: The Angel of Death című kalandjátékból is. A tervek szerint idén szeptember közepén jelenik meg az alkotás, , amelyben folytathatjuk a szőke George Stobbart kalandjait. Az már nincs is olyan messze.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)