Burnout Legends

Burnout Legends kép

A Burnout Legends az eddigi három Burnout-epizód legjobb pályáit kombinálja a Burnout 3 játékmenetével - azaz nyomhatjuk a takedownokat ezerrel, és az összes, a harmadik részben a lényeg persze változatlan: A Burnout Legends-ben is őrült városi autóversenyről van szó, ahol a "veszélyes vezetés" kerül a középpontba. A versenyek megnyerésének legbiztosabb módja, ha bevállalunk mindent: hatalmasakat driftelünk a kanyarokban, fél centire száguldunk el a forgalomban kóricáló vasárnapi mazsolák mellett, és amikor csak tehetjük, berántjuk a szembejövő sávba az autót. A jutalmunk: nitro. Minél őrültebben vezetünk, annál több nitro.


0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)