Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) kampány

Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) kampány kép

A Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) a 2022-es Modern Warfare 2 sztoriját folytatva a Task Force 141 újabb bevetéseire repít el minket a Sledgehammer Games fejlesztésében. Price és csapata ezúttal egy régi ellenséggel, Vladimir Makarovval néz szembe, aki világuralomra tör, nekünk pedig minden eszközzel meg kell őt állítanunk - mivel a kampány még nagyobb hangsúlyt fektet a játékos választási lehetőségeire, ezért rajtunk múlik, hogy milyen megközelítést választunk az egyes küldetéseknél. A kampány mellett a multiplayer és többek között az élőhalottakat felvonultató Zombies játékmód is számos újdonságot tartogat.

Elolvasom a tesztet

Nézzük meg együtt, mennyire lett vállalhatatlan az új Call of Duty kampánya!

Hír | 2023.11.10 14:05

Ma az új Call of Duty: Modern Warfare 3 kampányát fogja Kaci kipróbálni, részvétünk.

Call of Duty: Modern Warfare III kampány teszt - ezt személyes sértésnek veszem

Teszt | 2023.11.09 08:01

Rég nem várunk már CoD-tól emlékezetes egyjátékos kampányt, de hogy valami ennyire összecsapott és igénytelen legyen egy minden rajongót megsértő lezárással, arra nem voltunk felkészülve.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)