Championship Manager 2008

Championship Manager 2008 kép

A Championship Manager sorozatot hosszú éveken át a focimenedzser játékok királyaként tartották számon, ám 2005-ben egy váratlan fordulat csúnyán elbánt vele: a kiadó Eidos Interactive és a fejlesztő Sports Interactive stúdió vezetői közötti ismeretlen természetű nézeteltérés olyan szinten elmérgesedett, hogy kenyértörésre került sor. Szerencsétlen játék ott állt kettészakítva, az Eidos a márkanevet és a kezelőfelületet, az SI pedig a játékmotort és a félmillió valódi labdarugó információit tartalmazó adatbázist vitte magával. Az SI a Sega-val közösen útnak indította a mára etalonná vált Football Manager sorozatot, az Eidos pedig a Beautiful Game Studios-ra bízta a franchise folytatását, de a CM '05 sajnos annyira rossz lett, hogy teljesen aláásta a játék hírnevét. Az évek során az új csapat is tapasztaltabb lett, az évről-évre érkező epizódok egyre kiforrottabbá váltak, és örömmel jelenthetjük, hogy a Championship Manager 2008 immár egy remek játék, amely erősen megközelíti „féltestvére” színvonalát. Az újdonság közvetlen elődjéhez képest is igen sokat fejlődött, 27 ország csapataival, tekintélyes játékos-adatbázissal, és a focisták viselkedését életszerűbbé varázsoló 32 eltérő karakterprofillal megbolondítva indul harcba. A letisztul, könnyen kezelhető menüből először a taktikai képernyőre jutunk, ahol igen széleskörűen tervezhetjük meg a felállást, helyezhetjük el a játékosokat, dolgozhatjuk ki az edzéstervet (akár át is képezhetünk egyes játékosokat), a „team talk” rendszerrel pedig közölhetjük az elvárásainkat a csapattal vagy egyes játékosokkal, illetve megmoshatjuk a fejeket. A mérkőzés során labdarúgóink már jobban „figyelnek egymásra” mint eddig, aktuális kondíciójukról rendszeres tájékoztatást kapunk (így módosíthatunk a taktikán menet közben), az éles helyzeteket pedig a „highlight” funkció mutatja be nekünk igen látványosan. Eredményünket a zseniális ProZone Post Match Analysis rendszer elemzi és fedi fel statisztikákkal, táblázatokkal és visszajátszásokkal alátámasztva, a tanulságot pedig a következő meccsen kamatoztathatjuk. A Championship Manager 2008 kizárólag PC-re jelent meg 2007. november 2-án.


[DEMO] Championship Manager 2008

Hír | 2007.10.12 14:42

Így a hét második felére már majdnem belefulladunk a rengeteg demoba, és máris érkezik a következő darab!

[KéPZ] Championship Manager 2008 edzősködés

Hír | 2007.09.03 15:25

Az Eidos megerősítette, hogy idén sem maradunk focimenedzser játék nélkül, hiszen készül a Championship Manager 2008!

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)