Cities in Motion 2

Cities in Motion 2 kép

A Paradox Interactive kizárólag PC-re tervezett folytatásában ismét egy nagyváros közlekedési gondjait kell megoldanunk. A Colossal Order fejlesztői olyan újdonságokkal büszkélkedhetnek, mint a nappalok és éjszakák váltakozása vagy a kooperatív és kompetitív multiplayer módok bemutatkozása, de a jól összerakott kampány mellett lehetőségünk lesz egy hatalmas szabadságot biztosító sandbox módban is tevékenykedni. Számtalan apró változtatás várja még a játékosokat a Cities in Motion 2 játékmenetében, amely képes felvenni a versenyt akár a legjobbakkal is.


Cities in Motion 2 - Egy nagyváros megelevenedése

Hír | 2013.01.29 18:41

A Paradox Interactive közzé tette a népszerű városépítő stratégiájának, a Cities in Motion folytatásának első mozgóanyagát.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)