City of Brass

City of Brass kép

A BioShock egykori fejlesztőit is magába tömörítő Uppercut Games belső nézetes roguelike kalandja, a City of Brass során véletlenszerűen generált pályák egész során mászkálhatunk, egy az Ezeregyéjszaka meséi ihlette környezetben, ellenfeleink kiiktatására pedig használhatunk például kardot, lasszót, vagy különböző csapdákat is, amikre nekünk is figyelni kell.

Elolvasom a tesztet

City of Brass teszt - ezeregyéjszaka játéka

Teszt | 2018.07.09 16:40

Az Uppercut Games belső nézetes roguleike hack and slash kalandja magával ragadó arab környezetbe kalauzolja el a játékosokat. Kár, hogy az élmény nem hibátlan.

City of Brass - erős Prince of Persia beütéssel jön, azt is tudjuk, mikor

Hír | 2018.04.03 13:07

Már csak néhány hetet kell várnunk a BioShock egykori fejlesztőinek új játékára.

City of Brass - már megvehetjük az ex-bioshockos fejlesztők akciójátékát

Hír | 2017.09.18 20:18

A City of Brass még nem készült el teljesen, de PC-n már beszerezhetjük a korai hozzáférésű változatot és belekóstolhatunk a roguelike kalandba.

City of Brass - egyedi FPS-t kapunk a Bioshock egykori fejlesztőitől

Hír | 2017.07.06 15:28

A City of Brassben csapdákkal és ellenfelekkel teli pályákon kell egy lasszóval és mindenféle fegyverekkel elintéznünk a ránk támadókat.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)