Contra: Rogue Corps

Contra: Rogue Corps kép

A Contra széria nyolc én után tért vissza a Contra: Rogue Corps képében, amely egy pörgős, run and gun műfajú alkotás, ahol izometrikus nézetben követhetjük az eseményeket és az egyjátékos kampány mellett lehetőségünk nyílik kooperatív módban is játszani (ez utóbbit megtehetjük online, de akár pajtásainkkal is összeülhetünk). A történet szerint az idegen invázió visszaverése után egy Damned City nevű átkozott város bukkan elő a föld alól, amely tele van különféle szörnyetegekkel, likvidálásuk pedig a harcedzett veteránokat felvonultató csapatunkon múlik.

Elolvasom a tesztet

Contra: Rogue Corps teszt - középszer újratöltve

Teszt | 2019.12.21 18:35

Felemás élményt nyújt a retró shooter kooperatív feltámasztása.

Contra: Rogue Corps - ilyen élményt nyújt a retró shooter kooperatív feltámasztása

Hír | 2019.09.02 07:03

Jött egy több mint 10 perces anyag, amin megnézhetjük, hogy mit alkotott a Konami a Contra: Rogue Corps többjátékos része kapcsán.

E3 2019 - idén érkezik a Contra Rogue Corps

Hír | 2019.06.11 21:20

Hosszú idő után visszatér a Contra-sorozat, és bár a játékmenetet teljesen újragondolták, robbanásokból és kihívásokból ezúttal sem lesz hiány.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)