Cooking Guide

Cooking Guide kép

Pár nappal ezelőtt vettük először kézbe a Nintendo egyik vívmányát Nintendo DS-re, a Cooking Guide-ot, egy egyszerű "szeretsz főzni?" kérdés kíséretében. Bevallom, először kétkedve tekintettem rá, hiszen hogyan is tudna segíteni egy játék valakinek abban, hogy megfőzzön bármit is magának vagy másnak, főleg, ha kezdő az illető. Én személy szerint évek óta főzök, s imádom a gasztronómiát, ezért kíváncsian vettem a kezembe a Cooking Guide-ot. Hogyan is lehetne letesztelni egy ilyen játékot, ha nem főzéssel...? Nosza, meghívtam pár barátot estére, már amúgy is adós voltam nekik egy jó kis kajás, dumálós, filmnézős estével. Igen ám, de mit főzzünk? A Cooking Guide-ban több kritérium szerint lehet választani: hozzávalók, nehézségi fok, ország, kalória, főzési idő, és persze lényeges, hogy desszertet, főételt vagy előételt szeretnénk-e majd készíteni. Ha például valamfélei kínai főételt szeretnénk elkészíteni, csak szimplán rákeresünk és már ki is dobja a találatokat, sőt, ami számomra külön meglepetés volt, hogy magyar étel is található benne: a jó öreg goulash vagy gulyás személyében. Igaz, a mellékelt képet elnézve kissé világosra és sűrűre sikeredett, echte magyar őröltpaprikát még távolról sem látott, de ne legyünk telhetetlenek. Lényeg a lényeg: hogy több mint 245 fajta ételből válogathatunk!


Cooking Guide - DS teszt

Teszt | 2010.02.27 12:26

Virtuális főzőtanfolyam és szakácskönyv mindenkinek!

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)