CSI: Deadly Intent

CSI: Deadly Intent kép

A Ubisoft és a CBS kereskedelmi tévécsatorna újfent egyesíti erejét egy CSI (Helyszínelők) kalandjáték elkészítése végett. A CSI: Deadly Intent szokatlan módon nem a CSI, CSI: Miami, vagy a CSI: New York sorozatok fontosabb szereplői közül választott magának főhőst, hanem a vendégszereplő, Laurence Fishburne által alakított Dr. Raymond Langston bőrébe bújtatja a játékost. A sorozatok védjegyének számító helyszínelési eljárásokat szimuláló fejtörők természetesen most sem maradhatnak el. Lelkes játékosok máris készíthetik a luminolt, hiszen a CSI: Deadly Intent PC, NDS, Wii és X360 platformokra érkezik.


CSI: Deadly Intent - Teszt

Teszt | 2010.03.16 17:37

CSI. A sorozat, amiből kiderül, hogy bármivel lehet embert ölni 2009. november archív

CSI: Deadly Intent - Launch trailer

Hír | 2009.10.28 20:35

A CSi egy igen népszerű TV-sorozat, több spinoffal. Az egyik ilyen egy videójáték, a Deadly Intent.

Heti játékmegjelenések október 25-november 1.

Hír | 2009.10.25 13:13

A jövő héten nem egy nagy cím érkezik, amikre érdemes lesz félretett pénzünket rászánni.

CSI: Deadly Intent Laurence Fishburne főszereplésével

Hír | 2009.07.20 12:44

A Ubisoft elégedett lehet a CSI sorozat játékos átiratainak teljesítményével, hiszen minden évben kapunk egy-egy új felvonást.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)