Dance Central

Dance Central kép

A kizárólag Kinect™ (Xbox 360®) platformra megjelenő Dance Central™ az első valódi táncjáték, amely kicsik és nagyok számára egyaránt szórakoztató, társas élménnyé varázsolja a táncot. A Harmonix, a világszerte hatalmas sikert arató Rock Band™ fejlesztőinek műhelyéből kikerülő Dance Central™ az első olyan táncjáték, amely a teljes test mozgását követi, és adatbázisa is ennek megfelelő táncmozdulatokat tartalmaz. Minden egyes lépéssorhoz tartozik kezdőknek, középhaladóknak és profiknak összeállított koreográfia, és mivel a játékhoz nincs szükség külön vezérlőre, a táncosok teljes mozgásszabadságot élvezhetnek. Az aláfestő zene is szót érdemel: a táncos lábúak napjaink népszerű pop, hip-hop és R&B előadóitól származó dalokra rophatják. Sajátítsd el a mozgás művészetét lépésről lépésre, vagy válj a parkett ördögévé szédítő ütemben - a Dance Central™ alkalmazkodik a ritmusodhoz. Mostantól tehát nem pusztán tánclépéseket tanulsz, hanem egymagad uralod majd a táncteret!


Leárazták az összes Dance Central DLC-t

Hír | 2011.10.25 10:53

A Kinect első születésnapja, illetve a Dance Central 2 megjelenése alkalmából minden számot kedvezményes áron lehet beszerezni.

Dance Central 2 - gamescom trailer és megjelenési dátum

Hír | 2011.08.16 18:39

A szerkesztőségben már rendkívül izgatottan várjuk a Dance Central második részét.

Elszakadt a Viacomtól a Harmonix

Hír | 2010.12.23 20:07

Kivásárolta magát a Harmonix, így független fejlesztőként folytatja pályafutását.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)