Dark Souls II: Crown of the Old Iron King

Dark Souls II: Crown of the Old Iron King kép

A Lost Crown trilógia második része, a Crown of the Old Iron King az első epizód klausztrofób területei után most a tériszonyosoknak és agorafóbiásoknak csap oda, ugyanis gyönyörű hófödte csúcsok és beláthatatlan mélységek között kell előre haladnunk. Ahogy egy kiegészítőhöz illik, új helyszínek, ellenségek, fegyverek és varázslatok várnak minden lelkes kalandort. A Crown of the Old Iron King esetében sem lehet azt mondani, hogy egy könnyű délutáni sétáról van szó, még mindig iszonyatosan nehéz ez a játék. A két utolsó boss, még Souls-történelmi szinten is rekord kihívást jelent. A DLC trilógia ezen része még azoknak is élvezetes lehet, akik a Dark Souls első részét imádták, de a második rész már nem nyerte el a tetszésüket, mert visszahozza a sokak által hiányolt régi hangulatot.


Dark Souls II: Crown of the Old Iron King teszt - elég király

Teszt | 2014.11.16 12:31

A Dark Souls II-höz készült The Lost Crowns trilógia második része új elemeket épít a játékmenetbe, miközben minden korábbinál keményebb bossokkal állít minket szembe.

Dark Souls 2 - megjött a Crown of the Old Iron King DLC

Hír | 2014.08.27 11:19

Amikor már épp begyógyultak volna a sebeink, megérkezik a Dark Souls II második kiegészítője, a Crown of the Old Iron King.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)