Driver: Parallel Lines

Driver: Parallel Lines kép

A Driver sorozat 4. részében Tanner barátunknak búcsút inthetünk: egy feltörekvő, zöldfülű gengsztert alakítunk majd, aki minden piszkos melóban benne van csak azért, hogy a szamárlétrát megjárva igazi nagy, elismert maffiózó váljon belőle. Az autós üldözések, New York City állítólag lélegzetelállítóak lesznek: turbózott grafikával, fizikával jön majd a játék, mely az előd csúfos bukását próbálja meg kompenzálni. Reméljük sikerrel...


Driver: Parallel Lines

Hír | 2007.06.28 11:24

Miközben a PC-sek egyre inkább aggódva várják, hogy „mikor lesz egyáltalán PC-re GTA IV?”, a Ubisoft nagyon taktikusan piacra dobta a tavaly PS2-re és a régi Xboxra megjelent Driver: Parallel Lines PC-s verzióját… A legújabb részben a jó öreg Tanner helyett egy nagyon laza, hosszú hajú rosszfiú bőrkabátjába bújva kell a 70-es évek végén száguldoznunk.

Driver Parallel Lines PC-re?

Hír | 2007.01.12 16:28

Konzolon jó ideje elérhető a Reflections autós akció játéka, ám most úgy néz ki a Ubisoft PC-re és Wii-re is ki fogja hozni az új részt.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)