Fat Princess

Fat Princess kép

A Fat Princess voltaképpen egy nagyon jól kitalált, igen vicces multiplayer stratégiai játék PlayStation 3-ra és PSP-re. A mesébe illő történet szerint aranyos és karcsú hercegnőnk egy mágikus süti miatt ducira püffedt. Ez még nem is lenne baj, de ellenségeink elrabolták őt! A kék vs. piros csatában maximum 32 játékos vahat részt, választási lehetőségeik a négy megszokott archetipus, azaz a közelharcos, távolharcos, varázsló és támogató karaktertípusok közül kerülhet ki. A játékot csak a PlayStation Networkön keresztül lehet kapni és játszani is - így aki internettelen PS3-on szeretné tolni, inkább ne próbálja. A Fat Princess igen jó móka, vicces, egyedi és kreatív.


PlayStation Experience - Fat Princess Adventures bejelentés érkezett

Hír | 2014.12.07 17:17

A hétvégi show-n bejelentették a következő Fat Princess játék alcímét, valamint a támogatott platformok listáját is.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)