Galactic Civilizations II: Dread Lords

Galactic Civilizations II: Dread Lords kép

Körökre osztott űrstratégia, mely 11 civilizációt és rengeteg galaxist sorakoztat fel.


[PATCH] Galactic Civilizations II: Dread Lords

Hír | 2006.07.26 16:23

A Stardock Corporation új javítást adott ki Galactic Civilizations II: Dread Lords címet viselő nem túl rég megjelent űrstratégiai játékához. Az 1.2-es verziójú patch most már a francia változatban is kijavít néhány felmerült problémát. Aki úgy érzi, szüksége van rá, ide kattintva magához szólíthatja a 35 megás csomagot.

[PATCH] Galactic Civilizations II: Dread Lords

Hír | 2006.05.09 17:21

A Stardock kiadta a Galactic Civilizations II: Dread Lords című űrstratégiai játékfolytatás legújabb, 1.11-es javítását. Annyit tudni róla, hogy némileg továbbfejlesztett mesterséges intelligencia, új töltési és mentési rendszer, és néhány kisebb hiba javítását tartalmazza. A 30 megás cuccot innen lehet letölteni.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)