Game of Thrones: The Ice Dragon

Game of Thrones: The Ice Dragon kép

A The Ice Dragon a The Walking Dead csapat epizodikus Trónok harca kalandjának hatodik, vagyis befejező fejezete, a nagy finálé, amelyben összefutnak az eddigi szálak és beérnek a nehezen meghozott döntéseink. A The Ice Dragon egyúttal felvezeti a Telltale-féle Game of Thrones széria második évadát is, ezáltal nem mindenre kapunk benne választ, viszont többször is végigjátszható, ezáltal kipróbálhatjuk, hogy egy végleges és az előzőtől eltérő döntés hogyan viszi tovább a sztorit.

Elolvasom a tesztet

Game of Thrones: The Ice Dragon teszt - itt a vége?

Teszt | 2016.01.20 21:55

Véget ért a Telltale epizodikus Trónok harca kalandjátéka, rögtön kiderül, hogy szerintünk milyen végeredménnyel zárult az első évad.

Game of Thrones - trailerrel készülünk a fináléra

Hír | 2015.11.16 18:23

Világszerte a héten jelenik meg a Game of Thrones játék első évadának befejező része, melyhez most megkaptuk a ráhangoló/összefoglaló előzetest is.

Game of Thrones - képek a fináléból

Hír | 2015.11.12 07:21

Egy hét, és megérkezik a Telltale Game of Thrones sorozatának utolsó epizódja. Ehhez kaptunk most néhány képet.

Game of Thrones - megvan a finálé dátuma, ingyenes az első rész (videó)

Hír | 2015.10.21 17:42

A hatrészes Game of Thrones játéksorozat utolsó epizódja, a The Ice Dragon megjelenési dátuma mellett megtudtuk, mikor jön a dobozos kiadás, és kaptunk egy videót a tévésorozat szereplőivel.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)