Gene Troopers

Gene Troopers kép

Természetfeletti erőkkel és modern fegyverekkel felszerelkezve FPS nézetben vágunk neki az univerzum végtelenjének ebben a futurisztikus FPS játékban. Az állandó konfliktusok és veszélyhelyzetek miatt a Gene Troopers katonáit küldik ki szerte a galaxisban az élet védelmének nevében, ennek tagjaként kell helyt állnunk a legkülönfélébb missziókban.


[MOVIE] Gene Troopers E3 2006

Hír | 2006.05.10 09:53

Szép lassan szálingóznak a hivatalos E3-as trailerek. Most például a Gene Troopers, sajnos nem túl jó felbontású videójához sikerült hozzájutni. A játékban mi a Gene Troopers nevezetű alakulat tagjai vagyunk, akiknek az a feladata, hogy felkutassák, begyűjtsék, és biztonságba helyezzék a különféle életformákat. Mindezt egy pofás kis sci-fi környezetbe ágyazták. Szerintem megér egy letöltés, ha már úgysincs jobb dolgod :) Erre tessék:

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)