Guitar Hero 6 W.o.R Super Bundle

Guitar Hero 6 W.o.R Super Bundle kép

Guitar Hero 6 W.o.R Super Bundle : A Guitar Hero 6 W.o.R Super Bundle tartalmazza a GH 6 CD-jét, dobkészletet, valamint egy gitárt és egy mikrofont. A rock harcosai elérkeztek a Guitar Hero: Warriors of Rock-kal! A korábbi részekből megismert karakterek most újra megjelennek, azonban kicsit mintha megváltoztak volna. A játékosoknak egy kalandos utazás során kell felszabadítani mindegyikőjüket a rock erejével, megszerezni a legendás gitárt a Rush 2112 című számának végigjátszásával, és legyőzni a főgonoszt. A vadonat új Quest mód izgalmakat tartogat mindenki számára, de természetesen a klasszikus módok egyaránt megmaradtak, így aki idén is szeretne a legújabb számokkal a húrok közé csapni, az a Guitar Hero: Warriors of Rock-kal megteheti!


0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)