Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit

Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit kép

A Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit címet viselő platformer az Arkedo Studio alkotása, s már a nevéből is következtethetünk arra, hogy nem szabad túlságosan komolyan vennünk a játékot. A története szerint, a pokol előző urának halálát követően a pokol nyúl hercege veszi át az irányítást, ám sajnálatos módon meztelen képek jelennek meg róla az interneten, melyeken éppen egy kádban lubickol. Ezeket a képeket 100 gonosz szörnyeteg meglátja és kezdik megkérdőjelezni, hogy jó uralkodót választottak-e maguknak. A mi feladatunk a pokol új uraként, hogy elhallgattassuk a 100 szörnyet és bebizonyítsuk, hogy méltóak vagyunk a pokol vezetésére. Akit érdekel a móka, az beszerezheti a játékot az Xbox Live Marketplace-ről, a PS networkről, illetve PC-re több helyről.


0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)