Icewind Dale: Enhanced Edition

Icewind Dale: Enhanced Edition kép

A Black Isle Studios klasszikusára a BioWare egykori munkatársai által alapított Beamdog adott új köntöst. Az Icewind Dale: Enhanced Edition a régi idők szerepjátékai közé tartozik, így több ezer sornyi szöveg várja a dialógusok és érzékletes tájleírások képében, hogy elvarázsolja a játékosokat. A kibővített változat két kiegészítőt (Heart of Winter és Trials of the Luremaster) is magába foglal, de nem ez a legnagyobb erénye, hanem a nagyobb felbontás, a zoom lehetősége, a feljavított, aprólékosan megrajzolt hátterek, az új karakterosztályok, a félork faj, a több tucatnyi friss mágikus eszköz, varázslat és ereklye, valamint a zsákmány összegyűjtését leegyszerűsítő quick loot funkció. Számos apró kiegészítést sorolhatnánk még, de már ennyi alapján is ajánlott az Icewind Dale: Enhanced Edition újrajátszása.


Icewind Dale: Enhanced Edition teszt - pont olyan, amilyennek anno megszerettük

Teszt | 2014.12.03 20:43

A Black Isle Studios zseniális klasszikus szerepjátéka új, mégis toldozott és foldozott köntösben tér vissza. Lássuk hát, hogy milyen munkát végeztek a BioWare egykori munkatársai.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)