Joint Task Force

Joint Task Force kép

A Mithis fejlesztőiből alakult Most Wanted Entertainment új, modern hadviselésű RTS játéka közel 20 küldetésre invitálja a játékosokat a balkáni, a közel keleti és az ázsiai konfliktusokba.


[PATCH] Joint Task Force v1.1

Hír | 2006.09.16 10:35

Alig jelent meg a Joint Task Force című csapat alapú modern stratégiai játék, máris megérkezett az első méretes javítás.

[MOVIE] Joint Task Force

Hír | 2006.09.13 10:36

A napokban jelenik meg a hazai fejlesztésű Joint Task Force című modern csapatos stratégai játék. Ennek megünneplésére most két új videó érkezett.

[DEMO] JOINT TASK FORCE SP

Hír | 2006.08.22 18:24

Ahogy azt korábban ígérték, időben megérkezett a hazai fejlesztésű Joint Task Force egyjátékos demója!

[KéPZ] Joint Task Force

Hír | 2006.08.22 10:05

Pontban ma este hat órakor érkezik a hazai fejlesztésű Joint Task Force modern stratégiai játék demója. Nálunk is ebben a pillanatban kerül lokálba a fél gigás fájl. A marketingesek jó munkát végeztek, hiszen néhány képpel igyekeztek addig is feldobni a hangulatot. A Most Wanted Entertainment stúdiójában már elkészült a játék, a megjelenés pedig szeptember közepére várható.

Kedden ötkor jön a Joint Task Force demója

Hír | 2006.08.19 13:10

Ismét megszerezte az exkluzív kiadási jogokat a GameSpot - ezúttal a Joint Task Force demójára. Így a hazai fejlesztésű modern valós idejű stratégiai játék pontosan jövő kedden délután öt órakor lát majd napvilágot, helyi idő szerint. Igyekszünk minél hamarabb átcibálni lokálba a stuffot. Thanks s0v1.

Joint Task Force Demó jövő héten!

Hír | 2006.08.18 08:09

A Worthplaying információi szerint a nemrég befejezett hazai készítésű Joint Task Force című valós idejű stratégiai játékból jövő héten demó jelenik meg. A tervezett dátum augusztus 22., vagyis jövő kedd. Egyelőre nem tudni, hogy az öt kampány közül melyiket próbálhatjuk majd ki. Egyébként a 2007-ben játszódó történet egyre inkább hasonlít a valós eseményekhez. A terrorizmus odáig fajul, hogy sem az Egyesült Államok (hehe), sem az ENSZ vagy a NATO nem képes már lépést tartani a visszaszorításával. Ennek hatására aztán a nyugati nemzetek megalapítáj a Joint Task Force antiterrorista szervezetet. Ezt a katonai csapatot kell majd irányítanunk. A végleges játék megjelenése szeptember közepén várható.

Joint Task Force GOLD

Hír | 2006.08.16 16:06

Elkészült a hazai fejlesztésű Joint Task Force című valós idejű stratégiai játék - olvasható az alkotás hivatalos oldalán. Így most már biztos, hogy semmi sem állhat az előre tervezett szeptember közepi megjelenésnek. Kérdéses viszont, hogy a munkák befejezése után mi lesz a Most Wanted Entertainment fejlesztőcsapat sorsa - egyes források úgy tudják, hogy a céget csak a játék befejezésére hozták létre. Nos, ez is kiderülhet a közeljövőben.

[MOVIE] Joint Task Force - Így készül #4

Hír | 2006.07.31 11:05

Megérkezett a hazai fejlesztésű Joint Task Force című stratégiai játék negyedik "így készül" kulisszák mögötti videója. A Most Wanted Entertainment stúdiójában készülgető alkotás pontos megjelenése továbbra sem ismert, de az idei negyedik negyedév a legvalószínűbb. Az új videóban főként a különböző egységekre helyezik a hangsúlyt.

[MOVIE] Joint Task Force - Így készül #3

Hír | 2006.07.26 16:31

Immár harmadik alkalommal pillanthatunk be a hazai fejlesztésű Joint Task Force című valós idejű stratégiai játék munkálataiba. A Most Wanted Entertainment munkatársai ezúttal is sok érdekeséget mesélnek el. Érdemes megtekinteni. A sorozat korábbi tagjait itt, illetve itt találjátok.

[KéPZ] Joint Task Force - magyar módra

Hír | 2006.07.26 09:34

Tizenöt új kép érkezett a magyar fejlesztésű Joint Task Force című valós idejű stratégiai játékból, mely a Most Wanted Entertainment stúdiójában készülget. A megjelenés időpont továbbra sem ismert pontosan, de a jelek szerint igen jól halad a fejlesztés.

Joint Task Force - helyzetjelentés a frontról

Hír | 2006.05.10 08:31

A GameSpy csapata valahogy megkaparintotta a Joint Task Force E3-as press csomagjának egy szeletét, és volt olyan jó fej, hogy máris publikálta oldalán. Ezek a képek igazán újdonságot nem mutatnak, de azt továbbra is remekül prezentálják, hogy egy kifejezetten szépen kidolgozott stratégiáról beszélünk. Hazai termésként azt mondom ez is kötelező lesz, csak győzzük kivárni a megjelenést...

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)