JoJo's Bizarre Adventure: All-Star Battle R

JoJo's Bizarre Adventure: All-Star Battle R kép

A JoJo's Bizarre Adventure: All-Star Battle R a hasonló címen megjelent, 2013-as verekedős játék újrakevert verziója, ami modern platformokra hozta el a nagysikerű anime játékos mellékvágányát. A játékosok választhatnak 50 JoJo karakterből, akiket csatába vihetnek online és offline játékmódokban, miközben feloldhatnak egy rakat öltözéket, és egyéb kozmetikai extrát. Az anime és manga rajongói rengeteg ismerős elemmel, szinkronszínésszel és az epizódokból vett pillanattal fognak találkozni, miközben próbálják elsajátítani a játék mély harcrendszerét.

Elolvasom a tesztet

JoJo's Bizarre Adventure: All-Star Battle R teszt - hadd szóljon a MUDA MUDA MUDA!

Teszt | 2022.09.08 20:25

Megérkezett a majd' 10 éves JoJo játék remastere, ami egyszerre akarja elkényeztetni az anime rajongókat és a keményvonalas verekedős játékosokat.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)