King's Bounty: Warriors of the North

King's Bounty: Warriors of the North kép

A legendásnak számító King's Bounty széria legújabb darabja a Warriors of the North címet kapta, ami elődjeihez híven szintén, körökre osztott fantasy lett, hasonlóan a Heroes szériához. A játék története a skandináv mitológiát állítja középpontba, így hát nem meglepő, hogy a sört szürcsölő, csatabárdos vikingekkel kell majd boldogulnunk, ahol is a a főhős szerepében, az Északi király fiát, Olafot üdvözölhetjük, akit mi magunk alakítunk. Feladatunk az élőhalottak által bitorolt Endoria földjének felszabadítása és talán még az is, hogy vikingjeink ne múljanak ki alkohol mérgezésben. A játékot PC-n érhetik el az érdeklődők.


0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)