Legend - Hand of God

Legend - Hand of God kép

A Legend - Hand of God igazi, hagyományos akció-szerepjátékként egérkoptató kattintgatások közepette vezet minket végig világot megmentő küldetésünkön. Egy ősi rend utolsó tagjaként feladatunk a démonok inváziójának megakadályozása, s ehhez ellenfelek hordáin kell átvágnunk magunkat. A játék igazi újdonsága a Cinematic Combat System, melynek köszönhetően eseménydús, látványos harcokban lehet részünk.


Slammings - A fordított flash Lemmings

Hír | 2009.03.03 18:27

Ma este kénytelenek vagyunk egyetlen flash játékra szorítkozni szokásos napi ajánlónkban, de az holnapig tuti ki fog tartani.

Legend: Hand of God - Teszt

Teszt | 2008.08.06 17:23

Isten keze, az emberiség utolsó reménysége a Szent Láng védelmében? Jó ez nekünk? Majd most kiderül!

Legend - Hand of God DEMÓ LOKÁLBAN!

Hír | 2008.07.31 21:43

Megérkezett a német fejlesztésű Legend - Hand of God angol demója, úgyhogy itt a lehetőség egy kis hack'n'slash mókára.

Legend előzetes

Hír | 2008.02.09 12:18

Akció-RPG-ben újat mutatni nehéz feladat, a stílus behatároltsága miatt. A Legend – Hand of God mégis megpróbálkozik vele.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)