Lord of the Rings: The Rise of the Witch-King

Lord of the Rings: The Rise of the Witch-King kép

A The Lord of the Rings: the Battle for Middle-Earth II kiegészítő lemezében azokba a harcokba pillanthatunk bele, ami a jól ismert filmek előzménye volt. A The Rise of the Witch-king expansion új singleplayer kampányt, új ellenfeleket és egy új frakciót tartogat a játékosoknak.


LotR: BfME2: Rise of the Witch-king GOLD

Hír | 2006.11.16 08:30

Az Electronic Arts bejelentette, hogy aranylemezre került a Gyűrűk Ura regényeken alapuló The Lord of the Rings: The Battle For Middle-Earth II - The Rise of the Witch-king című fantasy valós idejű stratégiai játék kiegészítőlemez.

[MOVIE] LotR: BfME2: Rise of the Witch-king

Hír | 2006.11.14 12:26

Új videó érkezett a december elején boltokba kerülő The Lord of the Rings: The Battle For Middle-Earth II: The Rise of the Witch-king című Gyűrűk ura regényeken alapuló valós idejű fantasy stratégiai játékkiegészítőből.

[MOVIE] BfME 2: Rise of the Witch-king

Hír | 2006.10.11 17:12

Az Electronic Arts kiadta a The Lord of the Rings: the Battle for Middle-Earth II - The Rise of the Witch-king első hivatalos videobemutatóját.

[MOVIE] LoTR: BfME2 - Rise of the Witch-king

Hír | 2006.08.23 12:54

Végre mozgás közben is megtekinthetjük a Lord of the Rings: The Rise of the Witch-King című valós idejű stratégiai játékkiegészítést.

[KéPZ] BfME2: Rise of the Witch-King INFÓK

Hír | 2006.07.28 08:50

Az Electronic Arts végre hivatalosan is bejelentette a The Lord of the Rings: Battle For Middle-Earth II című Gyűrűk Ura regényeken alapuló valós idejű stratégiai játék kiegészítőjét, mely a The Rise of the Witch-king címet kapta. A játék év végén jelenik meg, egy teljesen új frakciót kapunk benne új szingli kampánnyal, valamint a már meglévő hat frakció is bővül új egységekkel. Végre a sötét oldalról közelíthetjük meg a történetet, amely egyébként a nazgúl király felemelkedését követi végig Angmar elfoglalásától Arnor felkeléséig. Így aztán skirmish és War of the Ring módban most már játszható lesz az Angmar frakció is. A trollok új fegyvereket és páncélokat kapnak, de az összes frakciót jobban testre szabhatjuk majd. Megérkezett az első két kép is a játékból.

LotR: BfME 2 kiegészítő készülőben

Hír | 2006.07.25 18:24

A Comic Con kiállításon egy Electronic Arts képviselő bejelentette, hogy stúdiójukban jelenleg gőzerővel dolgoznak egy kiegészítőlemezen a The Lord of the Rings: The Battle For Middle-Earth II című Gyűrűk Ura regényeken alapuló valós idejű stratégiai játékhoz. A kiegészítő alcíme The Rising of the Witch-King lesz és egyértelműen a Gyűrű háborúja körül mozog majd a történet. Egyelőre annyi biztos, hogy kapunk új páncélokat, épületeket, és egységeket is. Grafikailag nem lesz tapasztalható nagy előrelépés, bár az alapjáték sem volt éppen csúnyácska. A hét folyamán további információk várhatóak.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)