Madden NFL 07

Madden NFL 07 kép

A Madden sorozat 17. része minden eddiginél részletesebben teszi elérhetővé az amerikai sportágat a gépünkön. A Madden NFL 07 újragondolt megoldásokat, jól beállítható támadásokat és még intenzívebb akciókat tartogat nekünk.


Az EA zenekiadót alapít

Hír | 2007.03.27 12:24

Az Electronic Arts bejelentette, hogy a Nettwerk One Music-kal közösen zenekiadót alapítanak Artwerk néven.

Pornót találtak a Madden 07-ben

Hír | 2007.01.01 12:41

Kellemetlenül indult a karácsony egy laytoni kisfiú számára, aki nem várt meglepetéssel találkozott az ajándékok között.

Előtölthető a Madden NFL 07

Hír | 2006.08.20 21:23

Elérhetővé vált az EA Downloader rendszerén keresztül a Madden NFL 07 előtölthető változata, melyet a megvásárlás után egészen pontosan augusztus 22-én, kedden, 12 óra 1 perckor aktiválnak majd az illetékesek. Azonban aki úgy gondolja, hogy inkább megvárja a dobozos verziót, annak mindössze egy fél nappal kell tovább várni, hogy játszhasson vele.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)