Mario and Sonic at the Olympic Winter Games

Mario and Sonic at the Olympic Winter Games kép

A Mario név elad. Nem is keveset. Nézzük csak meg, mit művelt a Nintendo avval, hogy fogta a tradicionális 2D-s platformer formulát, hozzákeverte az amúgy ma már divatosnak számító kooperatív játékmódot, és tadam, jött is 10 millió eladott példány a New Super Mario Brothers Wii-ből. Ráadásul bármennyire is újrahasznosított az élmény, mi mégis vígan szórakozunk vele, akárcsak a másik több száz Mario játékkal. Azonban vannak azon ritka kivételek, mikor még a vízvezeték szerelő jelenléte sem tudja megváltani az alkotást (lásd. Super Mario Brothers - A Film). Két éve a Sega egy szinte lehetetlennek tűnő manőverrel megszerezte magának a vízvezeték-szerelő teljes haveri körét, hogy összeugrassza saját vezéregyéniségével, Sonickal a Pekingi Olimpia keretein belül. Vér, verejték s könnyek hullottak, de elszórakozgattunk vele, így mi akadálya is volna hát annak, hogy a sportesemény téli kiadásában is megmérkőzzön egymással a két óriás és kompániája? Itt a bizonyíték, hogy nem mindenki kezében működik a Mario név.


Mario and Sonic at the Olympic Winter Games-teszt

Teszt | 2010.02.03 10:00

Kedvenc vízvezeték-szerelőnk és a kék sündisznó ezúttal a téli olimpia játékaival mozgat meg bennünket.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)