Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Games

Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Games kép

A SEGA jóvoltából ismételten bevethetjük magunkat az olimpiai lázba, a Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Games-el, Wii-n, és 3DS-en. A játék alapfelállása ugyanaz, mint ami Peking és Vancouver esetében is volt: a két egykori rivális platformsztár, Mario és Sonic, a barátaikkal meg híresebb ellenfeleikkel egyetemben ellátogatnak a 2012-es ötkarikás játékok helyszínéül szolgáló Londonba. A versenyszámok előtt összesen 20 karakter közül válogathatunk (pl. Peach, Yoshi, Bowser Jr., illetve Amy, Silver, Dr. Eggman), akik képességeit (gyorsulás, állóképesség, stb.) egy kis kártya mutatja. Kifejezett kampány mód nincs, csak kiválasztunk a 31 sortág közül egyet, és már indul is a verseny. Különösen érdekes a Dream Event-ek, melyekben a sportágakat ötvözzük a hagyományosabb videojátékokkal.


Mario and Sonic meg a londoni olimpia esete

Hír | 2012.08.21 21:13

A tévé képernyőjéről a sportemberek belemerültek ismét az edzésekbe, vagy a pihenésbe, azonban két csapat még mindig ott van a gáton.

Mario and Sonic at the London 2012 Olympics Games - olimpiai játékok 3DS-en

Hír | 2012.06.26 21:10

Mario és Sonic, akik egykor ősellenségek voltak, mára jóbarátok lettek és rendszeresen sportolnak együtt.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)