Martin Mystere

Martin Mystere kép

Prof. Eulemberg és az M.I.T. egy fontos tudósát holtan találták. Mindenki tudta nélkül, valaki egy különleges gépet készít, amely megváltoztathatja a világ jövőjét. És ő Martin Mystere. Remek történet egy 3D-s világban, a régi képregények szellemét idézendő.


[DEMO] Martin Mystère / Das Eulemberg-Experiment

Hír | 2006.08.17 08:53

A játék nagyjából egy éve megjelent már bizonyos régiókban - a német Most Wanted Game kiadó úgy gondolta, most jött el az idő, hogy a Das Eulemberg-Experiment, vagy nemzetközileg Martin Mystère néven ismert alkotás demó formájában is bekerüljön a köztudatba. Egyébként egy képregényen alapulú point-n-click kalandjátékról van szó, mely az Artematica Entertainment stúdiójában készült. A demó a játék elejét tartalmazza, de teljes egészében német nyelvű. A 338 megás fájl itt található.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)