Marvel: Ultimate Alliance

Marvel: Ultimate Alliance kép

A Marvel: Ultimate Alliance egy akció RPG játék, ahol a kedvenc képregényeinkből ismert szuperhősökkel kell végrehajtanunk a küldetéseket, hogy a végén a világ ismét biztonságban legyen a gonosz erőktől. A képregényes grafika mellett a karaktereknek egyedi támadásokat is programoztak, így igen változatos összecsapásokban lehet részünk.


Marvel Ultimate Alliance 2 - Csak 2009-ben

Hír | 2008.04.22 19:01

A képregényhősök kora sose jár le, azonban az Activison szerint idén két dudás nem fog megférni egy csárdában.

[MOVIE] Marvel: Ultimate Alliance

Hír | 2006.10.18 22:21

A Marvel: Ultimate Alliance című akciójáték kiadója sem volt szűkmarkú: négy újabb videó érkezett, melyek természetesen új hősöket mutatnak be.

[MOVIE] Marvel: Ultimate Alliance

Hír | 2006.09.24 13:49

Új videó érkezett a Marvel: Ultimate Alliance című képregényekre épülő akció-szerepjátékból.

[MOVIE] Marvel: Ultimate Alliance

Hír | 2006.09.19 12:39

Három rövid videó érkezett a Marvel: Ultimate Alliance című képregényeken alapuló akciójátékból.

[MOVIE] Marvel: Ultimate Alliance

Hír | 2006.08.21 10:10

Előkerült egy HD trailer a Marvel: Ultimate Alliance című képregényhősös akciójátékból. A múlt héten megtekinthettük már az alkotás intróját (akinek az is HD felbontásban kellene, kattintson ide, 160 megabájt); most viszont egy másik átvezető mozit csodálhat meg minden kedves érdeklődő. A játék végleges változata várhatóan idén karácsony táján vagy valamivel előtte kerül a boltokba.

[MOVIE] Marvel: Ultimate Alliance

Hír | 2006.08.18 14:34

Megérkezett a Marvel: Ultimate Alliance című akciójáték intrója. Köztudomású, hogy az alkotás az ismertebb Marvel-képregényhősöket vonultatja fel. Összesen 140 hőst próbálhatunk ki, melyekből négy fős csapatot kell összeállítanunk. A teljes verzió megjelenése nemsoká esedékes.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)