Medal of Honor: 10th Anniversary

Medal of Honor: 10th Anniversary kép

Az Electronic Arts remek ötlettel állt elő a Medal of Honor sorozat tizedik évfordulójára: kiadja a 10th Anniversary nevezetű csomagot, amibe belepakolta az összes eddig PC-re megjelent Medal of Honor részt, illetve kiegészítést. Belekerült az Allied Assault, a Spearhead, a Breakthrough, a Pacific Assault és az Airborne is. A Pacific Assault mindezek mellett nem a normál, hanem a Director's Edition kiadásában kerül majd a többiek közé, s ez még mind semmi! Az Electronic Arts mind az öt alkotását kiegészíti bónusztartalmakkal, ami lehet mulitplayer pálya, extra játékidő, extra fegyver, vagy valami más. Az így is kihagyhatatlan 10th Anniversary ajánlatot megfejelik továbbá egy zenei cd-vel is, amelyre úgy kell tekintenünk, mint a játékok zenei anyagainak válogatáslemezére.


0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)