Men of War: Assault Squad

Men of War: Assault Squad kép

A Men of War: Assault Squad a 2009-ben megjelent Men of War önállóan is futó kiegészítője, amit a DigitalMindSoft csapata fejleszt az 1C Company kiadó bábáskodása mellett. A megdöbbentően hiteles és részletekbe menően valósághű alkotás talán legfontosabb újdonsága az alapjátékhoz képest a kooperatív módban is játszható skirmish lesz. A 15 missziót öt nemzet valamelyikének lobogójába burkolózva kísérelhetjük meg teljesíteni, ha nem vonzanak a multis csatározások. Minden oldalon felbukkannak az ún. hős egységek, amelyek például a morálra, vagy a tűzerőre gyakorolnak kedvező hatást. A Men of War: Assault Squad valós történelmi eseményeken alapuló ütközeteire Nyugat- és Kelet-Európától Észak-Afrikán át a csendes-óceáni hadszíntérig bárhol sor kerülhet.


0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)