Might & Magic Heroes Online

Might & Magic Heroes Online kép
  • Fejlesztő: Ubisoft
  • Kiadó: Ubisoft
  • Platform: PC
  • Stílus: Stratégia
  • Korhatár: 3+

A Ubisoft egyszer már megpróbálta ingyenessé tenni a Might and Magic sorozatát, ám a Heroes of Might & Magic Online nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Épp ezért kicsit meglepő, hogy bejelentették a Might & Magic Heroes Online című alkotásukat. A frissen bejelentett, böngészőben ingyenesen játszható program játékmenete egy az egyben a sikeres Might and Magic Heroes játékmenetét és megoldásait követi. A játékos ismét egy Hőst kap, akivel be kell kalandoznia az egész világot és természetesen legyőzni a többieket illetve a térképen elhelyezett szörnycsapatokat. A harcok is a megszokott hatszögletű rácsokkal ellátott pályákon zajlanak majd, ám ezúttal sokkal több beleszólásunk lesz a csata végkimenetelébe. Ráadásul nehezednek majd a pályák is. A demóban bemutatott szakaszon például volt egy olyan csata, mely egy folyó partján vette kezdetét és az egységeink csak a hídon tudtak átkelni. Itt minden taktikánkat be kell vetnünk, hiszen könnyen elbukhatunk. Hősünk természetesen folyamatosan fejlődik és ezáltal egyre erősebb egységeket tud majd toborozni és egyre több mágiát használhat majd. A Might and Magic Heroes Online történetéről még semmit nem tudni, de az biztos, hogy az ötödik és hatodik Heroes of Might and Magic közötti időszakot öleli majd fel.bTermészetesen a program mikro-tranzakciókat is használ, így aki hajlandó fizetni érte, az hamarabb és gyorsabban lépkedhet szinteket is. A Might and Magic Heroes Online elméletileg még az idén megjelenik.


0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)