Mx vs. ATV Reflex

Mx vs. ATV Reflex kép

A Mx vs. ATV Reflex egy Off-road verseny szimulátor, melyben a játékosoknak lehetőségük van motocross, illetve supercross versenyeken is részt venni mind motorokkal, mind pedig ATV-kkel. Ezen kívül a játék során a versenyzők találkozhatnak különféle versenymódokkal, melyek között szerepel a omnicross, free ride, champion sport track, waypoint racing és a freestyle motocross. Habár a Reflex része a MX vs. ATV franchise-nak, ezt mégis az elejétől dolgozták át, ami azt jelenti, hogy új irányítási rendszert és fizikai motort is kapott. Ugyancsak újdonság a szériában a valós idejű környezet deformáció, ami lehetővé teszi, hogy a járművek akár maradandó sérüléseket okozzanak a környezetben, ami akár megnehezítheti versenytársaink dolgát. A játék számos platformon elérhető, köztük PC-n, Xboxon, illetve PS3-on is.


0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)