Nanny McPhee és a Nagy Bumm

Nanny McPhee és a Nagy Bumm kép

A történelem folyamán sok alternatíva született a rossz gyermekek megjavulásáért folytatott harcban. A verbális „büntetést” rengeteg filmbe is beleültették, amelyek a népszerű nevelő jellegű mondásokat (pl. a rossz gyerek nem kap ajándékot a Télapótól), és cselekedeteket (a rossz gyerek büntetést/virgácsot kap) dolgozzák fel. Ezekben a gyermekek (meg)javulását gyakran bízzák külső segítségre, ilyen segítség az Angliában népszerű, Mary Poppinsra hajazó Nanny McPhee is.A három Nurse Matilda című regényből két film is készült már, a második most kerül mozikba Emma Thompson főszereplésével. Matilda, azaz Nanny McPhee, akit az említett színésznő játszik, varázsdada: botja csattintásával a rossz gyerekek jók lesznek, a koszból tisztaság lesz, és számtalan más varázslatos dolog is történik.


Nanny McPhee és a Nagy Bumm filmkritika

Teszt | 2010.05.28 08:00

A 2005-ös Nanny McPhee, a varázsdada után a népszerű angol karakter visszatér, hogy rendet hozzon a világháborút elszenvedő vidéki család életébe.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)