Oddworld: New N' Tasty

Oddworld: New N' Tasty kép

Az Oddworld: New N' Tasty az 1997-es sikerjáték, az Abe's Oddysee feldolgozása, ellenben remake létére minden tekintetében hű maradt eredetijéhez, sőt a zseniális pályákat, fejtőröket és magát a játékmenetet is 1080p-s köntösbe öltöztette, valamint valós idejű 3D-ben újraépítette. A látványbeli javulás mellett egyszerűsödött a navigáció, így a történet megismerése is könnyebben megy: főhősünk, Abe rabszolgasorban sínylődik egy húsfeldolgozó üzemben, ám mikor véletlenül megtudja, hogy milyen új termékkel készül a vállalat bombaüzletet csinálni, elhatározza, hogy kijut a gyárból és magával visz mindenkit, akit csak lehet. Ez a mi célunk is egyben és a régi klasszikus újjászületésével csak még nagyobb öröm a véghezvitele.


Oddworld: New ’n’ Tasty - a 2019/11-es GameStar teljes játéka

Hír | 2019.11.12 21:44

A novemberi GameStar vásárlói egy igazi klasszikus platformer felújított változatával lesznek gazdagabbak, hogy a néhol humoros, néhol brutális, de mindenkor szórakoztató kalandban megmenthessék fajukat a gyors kajává válástól.

A kapitalizmus öli meg a játékokat?

Hír | 2015.03.31 09:50

Az Oddworld: New ‘n' Tasty alkotója a kapitalizmust hibáztatja a játékipar jelenlegi állapota miatt, és szerinte az indie címekben rejlik a gaming utolsó reménye.

Oddworld: New 'n' Tasty megjelenés - itt a PC-s dátum

Hír | 2015.01.15 22:19

A napokban mindenki megjelenési dátumokat jelentget be, és a sorba a Just Add Water is beállt: megvan az Oddworld: New 'n' Tasty PC, Mac, Linux megjelenési dátuma, és azt is tudjuk, mikor jön az Xbox One és PlayStation 3 kiadás.

Oddworld: New 'n' Tasty teszt - a majdnem tökéletes remake

Teszt | 2014.08.21 14:57

Azok a játékosok, akikben még élénken él az Oddworld: Abe's Oddysee emléke most nagyon figyeljenek, mert itt bizony egy klasszikus született újjá.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)