Race of Champions

Race of Champions kép

Egy újabb játék, ami büszkévé tehet minket, magyar gamereket, hiszen a Race of Champions, a magyar Invictus Games berkeiben készülget, iOS-re és Androidra. A győri csapat, akik egyébként remekül értenek az autóversenyes játékokhoz, ezúttal a Race of Champions nevezetű bajnokság alapján készítenek egy játékot. A Race of Champions az autóversenyzés csúcsa, ahol a csúcskategóriák legjobbjai versenyeznek egymással ugyanolyan autókkal, zárt térben , egyforma hosszú pályán, kieséses rendszerben. Az esélyek ugyanazok, lévén a versenyzők közül egyik sem ismeri az autót, amivel menni fognak, sőt a pályát sem, ahol menni fognak. Ezért is mondják azt, hogy itt a legjobbak versenyeznek, hiszen minden azon múlik, hogy milyen jól vezetsz. A játék tehát, mobil eszközökre készül, s garantáltan tetszetős lesz. :)


0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)